Skip to content

Arrangementen bij La Blique

La Blique is de tearoom in Gorinchem waar u kunt genieten van een uniek aanbod. Specialiteiten zijn de High Tea, de High Wine en onze Babyshower. Een sfeervolle belevenis met een royaal aanbod van diverse delicatessen. Denk ook eens aan ons unieke concept La Blique en route.

Geniet binnen in het luxe interieur of op één van onze twee terrassen aan de winkelstraat de Langendijk of boven het water van de Lingehaven.

high tea

High Tea

Geniet van een unieke ervaring tijdens de High Tea van La Blique. In het luxe interieur serveren we onze delicatessen op prachtig servies. Royaal gevulde etagères met lekkernijen als macarons, scones, slices taart en verse sandwiches. Dit in combinatie met verse thee naar keuze in fraaie theepotjes. Een koninklijke belevenis voor jong en oud.

High Wine

De High Wine bij La Blique is er één van hoog niveau. Onze wijnkaart bestaat uit speciaal geselecteerde wijnen, zowel wit, rood als rosé. Bij deze wijnen worden luxe, voornamelijk hartige delicatessen geserveerd. De hartige macaron is daarbij een bijzondere verrassing. Een speciale belevenis in een mooie ambiance.

InCollage_20220902_125317004

Babyshower

Speciaal voor aanstaande ouders hebben wij het arrangement "Babyshower". Onze babyshower werkt hetzelfde als onze high tea formule. De kleuren van de hapjes worden zoveel mogelijk geserveerd in de kleur roze of blauw. Ook de tafel wordt gedekt in het roze of blauw. Heeft u speciale wensen voor de babyshower? Geeft dat dan aan bij het reseveren.

La Blique en route

Geniet van onze High Tea waar u maar wilt met onze chique gekoelde “La Blique en route”. U krijgt deze mooie etagère box in bruikleen om onze lekkere huisgemaakte high tea hapjes te nuttigen. Doordat ‘La Blique en route’ gekoeld is, blijven uw hapjes lekker lang goed.

bliekje

Café la Blique

Een upgrade op het standaard kopje koffie. Uiteraard bereiden wij uw kop koffie met versgemalen bonen voor een perfecte smaak. Maar bij Café La Blique gaat dat ook nog eens gepaard met een proeverij van drie zoetigheden. Net even dat gouden randje dat wij graag aan uw dag toevoegen!

Lunch

De lunch bij La Blique bestaat uit een ruim aanbod van allerlei heerlijkheden. Van hartige quiches in diverse smaken tot saucijzenbroodjes en luxe broodjes. Deze gerechten kunt u nuttigen in combinatie met diverse dranken, variërend van lekkere cappuccino tot een uitmuntend glas wijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?