Skip to content

Arrangementen bij La Blique

La Blique is de tearoom in Gorinchem waar u kunt genieten van een uniek aanbod. Specialiteiten zijn de High Tea en de High Wine. Een sfeervolle belevenis met een royaal aanbod van diverse delicatessen. Denk ook eens aan ons unieke concept La Blique en route.

Hiernaast bent u echter ook welkom bij La Blique voor een lunch, babyshower, bruiloft of besloten feestje. Geniet binnen in het luxe interieur of op één van onze twee terrassen aan de winkelstraat de Langendijk of boven het water van de Lingehaven.

La Blique en route

Geniet van onze High Tea waar u maar wilt met onze chique gekoelde “La Blique en route”. U krijgt deze mooie etagère box in bruikleen om onze lekkere huisgemaakte high tea hapjes te nuttigen. Doordat ‘La Blique en route’ gekoeld is, blijven uw hapjes lekker lang goed.

High Tea

Geniet van een unieke ervaring tijdens de High Tea van La Blique. In het luxe interieur serveren we onze delicatessen op prachtig servies. Royaal gevulde etagères met lekkernijen als macarons, scones, slices taart en verse sandwiches. Dit in combinatie met verse thee naar keuze in fraaie theepotjes. Een koninklijke belevenis voor jong en oud.

High Wine

De High Wine bij La Blique is er één van hoog niveau. Onze wijnkaart bestaat uit speciaal geselecteerde wijnen, zowel wit, rood als rosé. Bij deze wijnen worden luxe, voornamelijk hartige delicatessen geserveerd. De hartige macaron is daarbij een bijzondere verrassing. Een speciale belevenis in een mooie ambiance.

Babyshower

Speciaal voor aanstaande ouders hebben wij het arrangement "Babyshower". We stemmen de diverse lekkernijen helemaal af op het geslacht van het toekomstige kindje! Heeft u speciale wensen voor de babyshower? Geeft dat dan aan bij het reseveren.

Bruiloft

Vier de mooiste dag van uw leven in de intieme en elegante sfeer van la Blique. Maatwerk wordt geboden om uw dag perfect te maken. Komt u bijvoorbeeld langs voor het aansnijden en eten van onze bijzondere bruidstaarten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Café la Blique

Een upgrade op het standaard kopje koffie. Uiteraard bereiden wij uw kop koffie met versgemalen bonen voor een perfecte smaak. Maar bij Café La Blique gaat dat ook nog eens gepaard met een proeverij van drie zoetigheden. Net even dat gouden randje dat wij graag aan uw dag toevoegen!

Besloten feestje

Ons intieme en sfeervolle interieur is perfect voor het vieren van het leven! Heeft u eindelijk dat diploma gehaald, bent u jarig of is het gewoon tijd voor een feestje? Vraag naar de mogelijkheden bij La Blique!

Lunch

De lunch bij La Blique bestaat uit een ruim aanbod van allerlei heerlijkheden. Van hartige quiches in diverse smaken tot saucijzenbroodjes en luxe broodjes. Deze gerechten kunt u nuttigen in combinatie met diverse dranken, variërend van lekkere cappuccino tot een uitmuntend glas wijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?